Feestelijke opening nieuwe locatie in Delft

Printerpro.nl verhuist van de Tanthofdreef naar Spoorsingel 72 en dat mag uitbundig gevierd worden. De professionele printerservice die dertig jaar geleden in Delft begon onder de naam Kontrast vestigt zich in hartje Delft om de zakelijke markt in de Delftse regio op hun wenken te kunnen bedienen. Het bedrijf staat bekend om kwalitatief hoogstaand printwerk met een zeer snelle productietijd. De bestellingen zijn door de klant diezelfde dag nog af te halen, of kunnen worden bezorgd met next of same day delivery.

DE BELANGRIJKSTE SCHAKEL

Een professionele printservice is de laatste schakel in het creatieve proces. Die laatste uren komt alles samen en dan moet het eindproduct er fantastisch uit komen te zien, met gebruik van de beste materialen en afwerking van de hoogste kwaliteit. De keuze voor de specificaties maakt de klant zelf of in samenspraak met het team van printerpro.nl, zo zijn er nooit verrassingen en kan de klant vertrouwen op vakwerk.

OFFICIËLE OPENING 18:30 UUR

De officiële opening wordt verricht door wethouder Ferrie Förster om 18:30 uur. Er zijn heerlijke hapjes en drankjes verzorgd door De Gist. De muzikale omlijsting wordt verzorgd door: Th ‘Acquisition, Slick Chick en Alberta Balsam.

LOOK-AND-FEEL

Ook benieuwd naar de look-and-feel van de producten van printerpro.nl? Het team staat vrijdag klaar om iedereen te verwelkomen aan de Spoorsingel, maar ook om te laten zien wat goed printwerk inhoudt. Printerpro.nl verzorgt boeken (hard- en softcover), posters, panelen, brochures, menukaarten, kwalitatief hoogwaardige tekeningen en ander presentatie printwerk. Wees welkom aanstaande vrijdag!