Proefprint aanvragen

Wij begrijpen natuurlijk helemaal dat het moeilijk is om te voorspellen hoe je uiteindelijke printwerk er uit zal komen te zien. Bij printwerk kunnen allerlei factoren zoals papiersoort en dikte en het ontwerp invloed hierop uitoefenen. Daarom bieden wij onze gratis proefprintservice aan. Zo kun je goed beoordelen of het resultaat precies wordt zoals je verwacht. 

De proefprint service werkt als volgt:

1: Het bestellen van een proefprint 

 • Bestel je product met de gewenste specificaties en oplage van je uiteindelijke bestelling. Terwijl je de bestelling plaatst vermeld je in Stap 2 van het bestelproces dat je een proefprint wenst, dit kan in het vakje Opmerkingen.

2. Levering van je proefprint

 • De proefprint wordt binnen 2 werkdagen met de reguliere post verzonden. Heb je gekozen voor het afhalen van je bestelling? dan ligt de proefprint binnen 2 werkdagen klaar om opgehaald te worden in een van onze showrooms
Let op: Als je hebt gekozen voor bezorging van jouw proefprint, wordt de proefprint gratis naar je opgestuurd via PostNL ongeacht welke levering je hebt gekozen bij je bestelling. Houd er rekening mee dat de leveringsdatum altijd een verwachte leverdatum is. Doorgaans bezorgt PostNL binnen 1 dag maar dit kan ook langer duren.
 
Wil je dat je proefprint wordt verzonden met een andere leveringsmethode dan PostNL? Neem dan contact op met onze customer support om de betaling van de extra kosten te regelen. T. 010 - 281 01 35

 

3. Vervolgstappen na het ontvangen van je proefprint

 • Wij wachten nu op goedkeuring, tot die tijd wordt de bestelling niet in productie genomen en is er alle vrijheid om de bestelling aan te passen. 
Let op: Nadat je goedkeuring hebt gegeven gaat de gekozen levertijd pas in en is de bestelling gereed binnen 1, 2 of 4 werkdagen afhankelijk van de gekozen levertijd van je bestelling. 
 
 • Bij iedere proefprint krijg je 1 proefprint per product, dus ook als je 10 verschillende bestanden hebt, krijg je slechts 1 proefprint gratis. Mocht je meerdere proefprints willen hebben, dan zijn hier extra kosten aan verbonden.
 • Voor boeken en niet-losbladige producten kunnen we gratis maximaal 6-8 pagina's afdrukken, zodat u de kwaliteit en kleur van de afdruk kunt beoordelen. Als je een proefexemplaar van een boek wilt drukken voor een grote eindoplage, neem dan even contact op met onze customer support.
 • Voor grootformaat producten kunnen we gratis maximaal 1 A4 pagina afdrukken, zodat je de kwaliteit en kleur van de afdruk kunt beoordelen.
Let op: In een oplage van 1 is een proefprint niet gratis. 
 
De levertijden inclusief de proefprint zijn dus als volgt:
 • Standaard levering: je proefprint is gereed voor verzending of afhalen binnen 2 werkdagen. Na goedkeuring van de proefprint is je bestelling gereed binnen 4 werkdagen. Levertijd inclusief proefprint: Minimaal 6 werkdagen.
 • Snelle levering: je proefprint is gereed voor verzending of afhalen binnen 2 werkdagen. Na goedkeuring van de proefprint is je bestelling gereed binnen 2 werkdagen. Levertijd inclusief proefprint: Minimaal 4 werkdagen.
 • Spoedlevering: je proefprint is gereed voor verzending of afhalen binnen 1 werkdag. Na goedkeuring van de proefprint is je bestelling gereed binnen 1 werkdag. Levertijd inclusief proefprint: Minimaal 2 werkdagen.
Let op: Levertijden zijn aangegeven exclusief eventuele verzendtijden.

Na het ontvangen van je proefprint kun je kiezen voor:

   • Goedkeuring. Wij nemen de order in productie met de productspecificaties van je proefprint.
   • Goedkeuring met een wijziging. Wij nemen je order in productie, maar met een wijziging van je productspecificatie wijzigen en / of het ontwerp. 
   • Wijziging en een nieuwe proefprint. Je wilt een wijziging doorgeven en een nieuwe proefprint ontvangen van de opdracht. De kosten voor een extra proefprint bedragen € 7,50 excl. btw. Je kunt deze bestellen door te gaan naar Zakelijk > Extra Opties > Extra proefprint. Vermeld in de opmerkingen om welk factuurnummer het gaat. 
   • Afkeuring. Je kiest ervoor om je order niet door te laten gaan, neem contact met ons op via mail. Wij zullen dan de kosten voor je bestelling terugstorten. 
 • Geef je keuze aan door te mailen naar: info@printerpro.nl. Vermeld hierbij je factuurnummer. Een nieuw bestand kun je als bijlage in deze e-mail verzenden of via WeTransfer versturen. 
 • De eerste proefprint is gratis. Wil je meer dan één proefprint? Geen enkel probleem. Je kunt deze toevoegen aan je winkelmandje via Zakelijk > Extra Opties > Extra Proefprint.
 • Voldoet je product niet aan je wensen? Neem dan contact met ons op! Wij denken graag met je mee over een geschikter alternatief of een verandering in het product of ontwerp. Annuleren, en dus je geld terugkrijgen, blijft ook altijd mogelijk. 

Customer support

clock icon   Maandag t/m vrijdag
       08:30 - 18:00 uur
phone icon   010 - 281 01 35
email icon   info@printerpro.nl

Locatie Rotterdam

location icon   World Trade Center
        (4e etage - Laagbouw)
        Beursplein 37
        3011 AA Rotterdam

Locatie Den Haag

location icon   World Trade Center
        Business Room 4.25
        (4e etage - E-toren)
        Prinses Beatrixlaan 582
        2595 BM Den Haag

Locatie Delft

location icon   Spoorsingel 72
        2613 BB Delft