Proefprint aanvragen

Wij begrijpen natuurlijk helemaal dat het moeilijk is om te voorspellen hoe je uiteindelijke printwerk er uit zal komen te zien. Bij printwerk kunnen allerlei factoren zoals papiersoort en dikte en het ontwerp invloed hierop uitoefenen. Daarom bieden wij onze gratis proefprintservice aan. Zo kun je goed beoordelen of het resultaat precies wordt zoals je verwacht. 

Hoe kun je een proefprint aanvragen:

 1. Bestel je product met de gewenste specificaties en oplage van je uiteindelijke bestelling.
 2. Vermeld in Stap 2 van het bestelproces dat je een proefprint wenst, dit kan in het vakje Opmerkingen.
 3. Je ontvangt je proefprint met de post. Je hebt nu alle vrijheid om je bestelling aan te passen, een nieuw bestand op te sturen of zelfs je bestelling te annuleren. In dat laatste geval krijg je je betaling teruggestort. 
Let op: De levertijd gaat pas in op het moment van goedkeuring van je proefprint, houd er dus rekening mee dat het dan nog 4 werkdagen zou kunnen duren (bij standaard levertijd) voordat je je uiteindelijke product ontvangt. De levertijden zijn dus uiteindelijk als volgt:
 • Standaard levering: je proefprint is gereed binnen 2 werkdagen. Na goedkeuring van de proefprint is je bestelling gereed binnen 4 werkdagen. Levertijd inclusief proefprint: 6 werkdagen.
 • Snelle levering: je proefprint is gereed binnen 2 werkdagen. Na goedkeuring van de proefprint is je bestelling gereed binnen 2 werkdagen. Levertijd inclusief proefprint: 4 werkdagen.
 • Spoedlevering: je proefprint is gereed binnen 1 werkdag. Na goedkeuring van de proefprint is je bestelling gereed binnen 1 werkdag. Levertijd inclusief proefprint: 2 werkdagen.

Na het ontvangen van je proefprint kun je kiezen voor:

   • Goedkeuring. Wij nemen de order in productie met de productspecificaties van je proefprint.
   • Goedkeuring met een wijziging. Wij nemen je order in productie, maar met een wijziging van je productspecificatie wijzigen en / of het ontwerp. 
   • Wijziging en een nieuwe proefprint. Je wilt een wijziging doorgeven en een nieuwe proefprint ontvangen van de opdracht. De kosten voor een extra proefprint bedragen € 7,50 excl. btw. Je kunt deze bestellen door te gaan naar Zakelijk > Extra Opties > Extra proefprint. Vermeld in de opmerkingen om welk factuurnummer het gaat. 
   • Afkeuring. Je kiest ervoor om je order niet door te laten gaan, neem contact met ons op via mail. Wij zullen dan de kosten voor je bestelling terugstorten. 
 • Geef je keuze aan door te mailen naar: info@printerpro.nl. Vermeld hierbij je factuurnummer. Een nieuw bestand kun je als bijlage in deze e-mail verzenden of via WeTransfer versturen. 
 • De eerste proefprint is gratis. Wil je meer dan één proefprint? Geen enkel probleem. Je kunt deze toevoegen aan je winkelmandje via Zakelijk > Extra Opties > Extra Proefprint.
 • Voldoet je product niet aan je wensen? Neem dan contact met ons op! Wij denken graag met je mee over een geschikter alternatief of een verandering in het product of ontwerp. Annuleren, en dus je geld terugkrijgen, blijft ook altijd mogelijk. 

Proefprint aanvragen

customer support