Same day delivery

- TIJDELIJKE SERVICE -

Zelfde dag thuis bezorgen € 3,00 excl. btw. 

In verband met de maatregelen omtrent het coronavirus bieden wij tijdelijk voor klanten in Delft en Rotterdam onze koeriersdienst aan voor € 3,00 excl. btw. Deze dienst, die wij zelf uitvoeren, bezorgt elke dag tussen 16:00 en 18:00 uur jouw bestellingen aan huis. De bezorging zal “contactloos” verlopen. Bestellingen met spoed worden dezelfde dag bezorgd. Wanneer je hiervan gebruik wil maken, kunnen wij deze functie in je account activeren. Stuur een mail met je accountgegevens naar tim@printerpro.nl.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Standaard service

Zendingen die in Rotterdam en Delft met spoed opgehaald en afgeleverd moeten worden versturen wij per fietskoerier. In de stad is het veruit de snelste manier om iets van A naar B te krijgen. Daarnaast rijden onze koeriers op bruine boterhammen met kaas, dus ook qua CO2-uitstoot de beste keuze.

Hoe werkt het?

Om gebruik te maken van onze same day delivery service heb je een account nodig waarmee je je gewenste bestelling kan plaatsen. Heb je nog geen account? Maak dan hier een account aan. Op dit moment bieden we de service aan in Rotterdam en Delft. Indien je gebruik wilt maken van de same day delivery service in Rotterdam of Delft kan je een email sturen naar tim@printerpro.nl Wij activeren de verzendoptie vervolgens in je account.

Rotterdam

De kosten in de postcodes 3011- 3012 - 3013 - 3014 - 3015 - 3016 bedragen € 8,95 excl. BTW.  voor onze dagelijkse fietsronde. Bestellingen die meegaan met deze ronde worden bezorgd tussen 16:00 en 18:00 uur.

In overige postcodes binnen Rotterdam is alleen onze spoed koerier inzetbaar. Kosten hiervoor bedragen €15,95 excl. BTW. Het tijdstip van bezorging zal in overleg met onze Customer Support bepaald worden.

Delft

De kosten in Delft bedragen € 8,95 excl. BTW.  voor onze dagelijkse fietsronde. Dit geldt voor alle postcodes. Bestellingen die meegaan met deze ronde worden bezorgd tussen 15.30 en 17.30 uur.