Over ons

Professional Online Printservice

Repro-Rotterdam

Professioneel in print

Printerpro.nl is een professional online printservice met locaties in het centrum van Rotterdam, Den Haag en Delft. We bedienen de zakelijke markt met on-demand digitaal drukwerk.

Door efficiënte werkwijze, productie in eigen beheer en korte lijnen kunnen wij zeer snelle levertijden garanderen.

Onze customer support biedt voor iedereen een oplossing op maat en heeft als hoofdtaak de klant volledig te ontzorgen.

Een professioneel machinepark in eigen beheer, uitgerust met de nieuwste print- en signtechnologieën, maakt het mogelijk om snel te leveren zonder af te doen aan de kwaliteit.

  Komplot Repro Rotterdam

Reprografisch servicebedrijf

printerpro.nl is de online printservice van KomPLOT, een reprografisch servicebedrijf dat in 1987 is opgericht en gelegen in hartje Rotterdam.

Omdat er steeds meer vraag kwam naar onze producten zijn we in 2008 begonnen met de online printservice. 

Prijzen zoals je mag verwachten in een webshop, maar met de aandacht, kennis en service zoals je die alleen nog vindt bij een speciaalzaak. Een gouden combinatie.

servicebalie en custoimer support

Servicebalie en customer support

Onze showroom en servicebalies in Rotterdam, Den Haag en Delft zijn maandag t/m vrijdag geopend van 08:30 - 18:00 uur. Je kan hier terecht met al je vragen, inspiratie opdoen in de showroom, je laten adviseren of het plaatsen van een bestelling. Wij helpen je graag verder.

Heb je hulp nodig tijdens het plaatsen van een bestelling in de webshop of een vraag over één van onze producten en /of service neem dan contact op via tel. 010 - 281 01 35 of stuur een email naar info@printerpro.nl. Onze medewerkers van de customer support helpen je graag verder.

  Digitaal drukwerk Rotterdam

Professioneel in printwerk

Een kundig team, enthousiast en klantvriendelijk met hart voor het bedrijf. Vanaf de eerste dag zijn wij een innovatieve onderneming geweest die altijd een stap verder durft te gaan en dagelijks bezig was en is met het vernieuwen van producten en diensten.

Ondanks het feit dat wij ons altijd aan de veranderende markt hebben aangepast zijn onze karakteristieke eigenschappen zoals service, klantgerichtheid en hoge kwaliteit altijd dezelfde gebleven.

Repro-Rotterdam

Online bestellen en betalen op rekening

Voor zakelijke klanten bieden we de mogelijkheid om op rekening te betalen. Wij brengen hier geen administratiekosten voor in rekening.

Om gebruik te maken van betalen op rekening heb je een account nodig. Registreer je in de webshop en stuur een email met je KvK-nummer en accountgegevens naar administratie@printerpro.nl. Wij controleren de gegevens en activeren vervolgens de functie Betalen op rekening.

Na activatie van betalen op rekening sla je stap 4: betalen in het bestelproces over. Je hoeft dus niet meer met iDeal af te rekenen en je kunt direct beginnen met bestellen op rekening.

De factuur van je bestelling(en) ontvang je automatisch in je e-mail en vindt je terug in je account onder bestelhistorie. Meer informatie over betalen op rekening.

 

Same day delivery

Zendingen die in Rotterdam, Den Haag of Delft met spoed bezorgd moeten worden versturen wij per fietskoerier. In de stad is dit veruit de snelste manier om iets van A naar B te krijgen. Daarnaast rijden onze koeriers op bruine boterhammen met kaas, dus ook qua CO2-uitstoot is dit de beste keuze.

Naast de same day delivery service per koerier, kan je je bestelling ook laten verzenden per post of afhalen in Rotterdam, Den Haag, en Delft. Bekijk alle verzend-, bezorg- en afhaalopties.

snelle levering

Spoed? Vandaag nog afhalen of bezorgd

Met behulp van ons professionele machinepark in eigen beheer en een gestructureerde manier van werken zijn wij in staat om iedere opdracht binnen 1 dag te leveren door heel Nederland.

In Rotterdam, Den Haag en Delft kan dit zelfs dezelfde dag nog.

Voor de meeste producten geldt een aanlevertijd van 14.00 uur en voor posters en flyers is dat zelfs 15.00 uur. 

  Ingang locatie printerpro.nl World Trade Center Rotterdam

Afhalen in Rotterdam, Den Haag en Delft

Voor iedereen die niet tot morgen kan wachten is er de gelegenheid om vandaag nog je bestelling bij ons af te halen op een van onze locaties. 

Bestel je product in onze webshop voor de uiterste aanlevertijd en je kan je bestelling dezelfde dag nog afhalen vanaf 16:30 uur.

Online printen gratis verzending

Gratis proefdruk

Een tevreden klant is voor ons iemand die krijgt wat hij of zij verwacht en daarom bieden wij de mogelijkheid om een proefdruk aan te vragen. Zo kom je nooit voor verassingen te staan. Meer informatie over een proefprint aanvragen.

  online printen met gratis bestandscontrole

Gratis uitgebreide bestandscontrole

Voordat we je opdracht in productie nemen worden de door jou aangeleverde bestanden zorgvuldig gecheckt. In veel gevallen kunnen we verkeerd aangeleverde bestanden zelf corrigeren zonder extra kosten en indien nodig nemen we contact met je op.

Heb je vragen over het aanleveren van je bestanden dan kan je altijd contact met ons opnemen voor gratis deskundig en persoonlijk advies of bekijk de aanleverspecificaties.

Online printen gratis verzending

Verzenden met PostNL 

Wij verzenden je bestelling met de verzendservice van PostNL. Je krijgt van ons een Track & Trace code zodat je eenvoudig online je pakket kan volgen. 99% van de pakketten worden binnen 1 dag door PostNL bezorgd.

Voor extra zekerheid bieden we optioneel ook een gegarandeerde levering voor 17:00 en voor 12:00 uur in heel Nederland. Bekijk hier alle verzendmethodes.

  online printen met gratis bestandscontrole

Veilig online betalen

Je kan zelf kiezen welke betaalmethode je wenst te gebruiken. Voor elk betaalwijze geldt dat je vetrouwd veilig en gemakkelijk online je bestelling kan afrekenen. Voor zakelijke klanten bieden we ook de mogelijkheid om te betalen op rekening.

online printen met gratis bestandscontrole

Eigen productie

Omdat we alles in eigen huis printen hebben we de volledige controle over de kwaliteit en de levertijd van onze producten. Dit geeft ons een unieke positie in de markt van het online printen en daar profiteer jij als klant van mee. Wij geven onze klanten de zekerheid  dat je bestelling op tijd gereed is. Jij als klant kan op deze manier zonder risico gebruik kan maken van de gemakken van het online printen.

  online printen met gratis bestandscontrole

Persoonlijk contact

Persoonlijk contact en aandacht voor onze klanten is voor ons vanzelfsprekend. Wij staan bekend als daadkrachtig en transparant met een duidelijke communicatie, korte lijnen en kunnen snel schakelen. Zo weet iedereen waar hij aan toe is. Wilt u weten wat andere over ons zeggen? Bekijk dan de echte reviews, beoordelingen en ervaringen van onze huidige klanten.

Online printen gratis verzending

Samenwerking op maat

Ben je op zoek naar een betrouwbare partner met marktconforme prijzen neem dan contact op met ons. Omdat iedere klant andere wensen heeft zoeken we altijd samen naar een oplossing om tot een optimale integratie en samenwerking te komen.

Ben je geïnteresseerd om partner te worden? Dan nodigen we je graag uit op één van onze locaties. Neem contact op met Richard of Tim via tel. 010 - 281 01 35 of stuur een email naar richard@printerpro.nl of tim@printerpro.nl.

 

 

Customer support

clock icon   Maandag t/m vrijdag
       08:30 - 18:00 uur
phone icon   010 - 281 01 35
email icon   info@printerpro.nl

Locatie Rotterdam

location icon   World Trade Center
        (4e etage - Laagbouw)
        Beursplein 37
        3011 AA Rotterdam

Locatie Den Haag

location icon   World Trade Center
        (2e etage - E-toren)
        Prinses Beatrixlaan 582
        2595 BM Den Haag

Locatie Delft

location icon   Spoorsingel 72
        2613 BB Delft