Betalen op rekening

- TIJDELIJKE SERVICE -

Betalen op rekening met 30 dagen betaaltermijn voor MKB

Om midden- en kleinbedrijven te ondersteunen in de coronacrisis bij het opzetten van nieuwe diensten, bieden wij tijdelijk aan om eenvoudig bestellingen op rekening te kunnen plaatsen, met een betaaltermijn van 30 dagen. Hier rekenen wij geen extra kosten voor.

Om deze functie te activeren kun je jouw bedrijfsgegevens sturen naar tim@printerpro.nl. Wij bevestigen binnen een uur de activatie.

-----------------------------------------------------------------------------------------

Standaard service

Voor zakelijke accounts bieden we de mogelijkheid om op rekening te betalen. Wij brengen hier geen administratiekosten voor in rekening. Voor het kosteloos achteraf betalen hanteren wij een betalingstermijn van 15 dagen.

Hoe werkt het?

Om gebruik te maken van betalen op rekening heb je eerst een account nodig. Heb je nog geen account? Maak dan hier een account aan. Voor het activeren van het betalen op rekening hebben wij de volgende gegevens van je nodig. 

E-mailadres van het account

Bedrijfsnaam

Voor- en achternaam

Tel nummer

Kvk nummer

Btw nummer

Factuur e-mailadres

Stuur een email met  je gegevens naar administratie@printerpro.nl Wij controleren de gegevens en activeren vervolgens de functie betalen op rekening. Na activatie sla je Stap 4 Betaling van het bestelproces over.

 

customer support