Papiermonsters

Klein formaat / Small format samples

Deze sample waaier bevat alle 72 kleinformaat papiersoorten en materialen, overzichtelijk gerangschikt op groep.

Bekijk en voel het verschil tussen een Mat, Gesatineerd, Gloss, MC, Recycled en Biotop papier en ontdek de verschillende grammages in een handomdraai. Maak kennis met de premium en structuur papiersoorten, ervaar het effect op je zintuigen van soft-touch laminaat en doe inspiratie op met clear-film en het printen met wit op kraftpapier.

Bestel samplesklein formaat / small format samples

Groot formaat / Large format samples

Deze sample waaier bevat alle 16 grootformaat papiersoorten en afwerking opties. 

Met deze sample waaier wordt gelijk duidelijk wat het verschil tussen een basic, standaard en high quality poster is. Voel het verschil tussen een Mat en MC satin papier. Ervaar hoe opvallend fluorpapier is voor jouw communicatie en bekijk het effect van een mat of glans laminaat afwerking voor jouw foto op groot formaat. 

Bestel samplesgroot formaat / large format samples

Customer support

clock icon   Maandag t/m vrijdag
       08:30 - 18:00 uur
phone icon   010 - 281 01 35
email icon   info@printerpro.nl

Locatie Rotterdam

location icon   World Trade Center
        (4e etage - Laagbouw)
        Beursplein 37
        3011 AA Rotterdam

Locatie Den Haag

location icon   World Trade Center
        Business Room 4.25
        (4e etage - E-toren)
        Prinses Beatrixlaan 582
        2595 BM Den Haag

Locatie Delft

location icon   Spoorsingel 72
        2613 BB Delft

Vind je het lastig om de juiste papiersoort, materiaal of afwerking te kiezen voor je printopdracht of ben je benieuwd naar het complete aanbod aan papiersoorten en materialen? Bestel dan onze large en small format samples, zodat je een keuze kan maken op basis van de de look-and-feel die je aan je printopdracht wilt meegeven.

Sample boekjes op werkdagen voor 17:00 uur besteld verzenden wij dezelfde dag nog. Wil je de samples liever afhalen? Kies dan voor afhalen in Rotterdam, Den Haag of Delft in het bestelproces. Je kan de samples dezelfde dag nog afhalen aan de servicebalie op een van onze locaties.

Heb je nog vragen over een van onze producten, services, papiersoorten of materialen. Neem dan contact op met onze customer support. Openingstijden customer support, showroom en servicebalie: maandag t/m vrijdag van 08:30 - 18:00 uur.