Papiermonsters

Papiermonsters aanvragen? Kies uit 3 verschillende papiermonsterboekjes

Vind u het lastig om de juiste papiersoort te kiezen voor uw printwerk? Vraag dan de papiermonsters aan. In deze boekjes hebben we de papiersoorten gebundeld zodat u de juiste keus kan maken op basis van de look-and-feel die u aan uw print- en drukwerk wilt meegeven. Vergeet niet te vermelden welke variant u wenst te ontvangen en het adres waar wij de monsterboekjes naar toe mogen verzenden. 

Groot formaat papiermonsters

In het groot formaat monsterboekje kunt u alle papiersoorten vinden die u kunt kiezen bij een van de volgende producten: Posters, Posters presentatie, Posters fluor, Posters op panelen, Bouwtekeningen, Posters drukwerk, Posters foamboard, Posters Forex, Posters Dibond, Foto's en Foto's op panelen. We spreken van groot formaat als de afmeting groter is dan SRA3 formaat (32 x 45 cm).

Klein formaat papiermonsters

Bent u bijvoorbeeld nieuwsgierig naar het verschil in dikte of het verschil tussen Mat, Gesatineerd en Glossy papier? In het klein formaat monsterboekje kunt u alle papiersoorten vinden die u kunt kiezen bij een van de volgende producten: Flyers, Folders, Affiches, Banners, Boeken, Brochures, Magazines, Rapporten, Scripties, Briefpapier, Kalenders Printwerk met nietje(s) en Losbladig printwerk. We spreken van klein formaat als de afmeting kleiner is dan SRA3 formaat (32 x 45 cm).

DeLuxe papiermonsters

Uw persoonlijke trouw-, geboorte-, wenskaart, of uitnodiging laten printen maar nog geen idee welk papier het beste past bij uw ontwerp? Vraag dan de DeLuxe papiermonsters aan en maak kennis met de luxe papiersoorten uit ons assortiment. De DeLuxe papiersoorten kunt u kiezen bij een van de volgende producten: Alle Kaarten, Visitekaartjes, Printen met wit en Menukaarten en Tickets / Entreekaartjes. Deze papiersoorten kunnen we leveren tot SRA3 (32 x 45 cm) formaat.