Papiermonsters

papiermonsters groot en klein formaat aanvragenVind u het lastig om de juiste papiersoort te kiezen voor uw printwerk? Vraag dan de papiermonsters aan. In deze boekjes hebben we de papiersoorten gebundeld zodat u de juiste keus kan maken op basis van de look-and-feel die u aan uw print- en drukwerk wilt meegeven. Vraag de papiermonsters aan door een email te sturen naar info@printerpro.nlVergeet niet te vermelden welke variant u wenst te ontvangen en het adres waar wij de papiermonsters naar toe mogen sturen. Het aanvragen van de papiermonsters is gratis

  • Poster Papiermonsters

In deze groot formaat papiermonster waaier kunt u alle papiersoorten vinden die u kunt kiezen bij een van de volgende producten: Posters, Posters presentatie, Posters fluor, Posters op panelen, Bouwtekeningen, Posters Foamboard, Posters Forex, Posters Dibond, Foto's en Foto's op panelen.

  • Klein Formaat Papiermonsters

Bent u bijvoorbeeld nieuwsgierig naar het verschil in dikte tussen de verschillende papiersoorten of het verschil tussen Mat, Gesatineerd, Glossy en MC papier? In de klein formaat monsterwaaier kunt u alle papiersoorten vinden die u kunt kiezen bij een van de volgende producten: Flyers, Folders, Affiches, Banners, Boeken, Brochures, Magazines, Rapporten, Scripties, Briefpapier, Kalenders en Losbladig printwerk. We spreken van klein formaat als de afmeting kleiner is dan SRA3 formaat (32 x 45 cm).

  • Balance Papiermonsters

De Balance papiermonsters is het milieuvriendelijkste papier in de markt. Afkomstig van restpapier. BalancePure Mat papier wordt gemaakt van 100% gerecycleerde vezels, wordt chloorvrij geproduceerd en heeft een EU Ecolabel. De BalanceSilk Gesatineerd wordt gemaakt van 60% gerecycleerde vezels en 40% primaire FSC-gecertificeerde vezels. Deze papiersoorten kunnen we leveren tot SRA3 (32 x 45 cm) formaat.

  • DeLuxe Papiermonsters

Uw persoonlijke trouw-, geboorte-, wenskaart, of uitnodiging laten printen maar nog geen idee welk papier het beste past bij uw ontwerp? Vraag dan de DeLuxe papiermonsters aan en maak kennis met de luxe papiersoorten uit ons assortiment. De DeLuxe papiersoorten kunt u kiezen bij de volgende producten: Alle Kaarten, Visitekaartjes, Printen met wit, Menukaarten en Tickets / Entreekaartjes. Deze papiersoorten kunnen we leveren tot SRA3 (32 x 45 cm) formaat.