Bestanden aanleveren

Bij ons gaat het aanleveren van bestanden iets anders dan bij de meeste print-webshops. U levert uw bestanden pas aan nadat u betaald heeft omdat door onze optie variabel printen vaak zeer grote bestanden moeten worden upgeload.

Nadat u betaald heeft komt u vanzelf in de laatste stap van het bestelproces (Stap 5) waar u uw bestanden kunt aanleveren. Mocht u niet zeker zijn van het aanleveren van de bestanden, de technische specificaties voor ieder product staan beschreven op de aanleverspecificaties pagina. U kunt ook altijd contact opnemen met onze klantenservice! 

U kunt uw bestanden op twee verschillende manieren uploaden:

Bestanden uploaden in de laatste stap van het bestelproces

In de laatste stap (Stap 5) van het bestelproces kunt u per product uw bestanden uploaden en aangeven hoeveel keer u elk bestand geprint afgedrukt wilt hebben. Voor bestanden die groter zijn dan 100 MB adviseren wij gebruik te maken van WeTransfer:

 

 

Bestanden uploaden via WeTransfer 

Als uw bestanden groter dan 100 MB zijn kunt u de bestanden via WeTransfer uploaden. Klik hiervoor op de link in het bestelproces.

Handleiding bestanden aanleveren via WeTransfer

 

Bestanden uploaden nadat het uploadvenster is gesloten

Het kan soms voorkomen dat u uw browser per ongeluk sluit of dat u om een andere reden niet meer terecht kunt in het uploadvenster (Stap 5). U kunt dan heel eenvoudig uw bestanden versturen (bij voorkeur met WeTransfer) naar bestanden@printerpro.nl. 

Vergeet daarbij niet om uw naam, factuurnummer en extra bijzonderheden te vermelden! 

Bent u er niet zeker van of uw bestanden goed zijn aangekomen? U krijgt van ons altijd een melding zodra uw bestanden zijn gecontroleerd, zodat u weet dat alles goed gaat. 

Customer support

clock icon   maandag t/m vrijdag
         08:30 - 18:00 uur
 
phone icon   010 - 281 01 35
 
email icon   info@printerpro.nl

Locatie Rotterdam

location icon   World Trade Center
           Beursplein 37
           3011 AA Rotterdam

Locatie Den Haag

location icon   Noordeinde 156
           2514 GR Den Haag

Locatie Delft

location icon   Spoorsingel 72
           2613 BB Delft