Nieuwe locatie printerpro.nl R'dam

Vanaf 3 februari 2020 verruilen we ons huidige pand voor een nieuwe locatie in het World Trade Center Rotterdam. Het Rijksmonumentale gebouw wordt momenteel compleet gerenoveerd en opnieuw ingericht naar onze wensen.

World Trade Center Rotterdam

De groei van afgelopen jaren heeft er voor gezorgd dat we onze huidige bedrijfslocatie zijn ontgroeid en opzoek zijn gegaan naar een nieuwe locatie. Het WTC Rotterdam brengt professionals en bedrijven eenvoudig met elkaar in contact in een bruisende en internationale omgeving. De nieuwe locatie biedt een omgeving die past bij wie wij zijn.

Na een jaar van intensieve voorbereiding is het zover. We betreden de nieuwe locatie, die uit twee verdiepingen bestaat in het laagbouw gedeelte van het WTC Rotterdam, in het weekend van 1 en 2 februari. We hebben de techniek, logistiek en inrichting haarfijn op elkaar afgestemd zodat we maandag vanaf 08:30 uur weer operationeel zijn en aan de slag kunnen. 

Servicebalie met showroom op de 4e etage

Op de 4e etage hebben we een nieuwe indeling gemaakt met een aantal kantoorunits, de afdeling bestandscontrole en customer support. De servicebalie krijgt een aparte ruimte, ontworpen in samenwerking met Andrea Möhn Architects en uitvoering door Tom Vollaard, met meer capaciteit en om jullie nog beter van dienst te kunnen zijn. We hebben de ruimte uitgebreid met een showroom waar je met tastbare eindproducten inspiratie kan opdoen voor jouw volgende printopdracht.

kantoorruimte nieuwe locatie

Productie werkvloer nieuwe locatie World Trade Center Rotterdam 

 

 

 

De productie op de 3e etage

De productie gaat naar de 3e etage. We hebben het productieproces geoptimaliseerd waardoor we nog efficiënter aan jouw opdracht kunnen werken. Ook is er ruimte voor uitbreiding van het machinepark en uitbreiding van ons productaanbod.

Kortom: wij kijken er erg naar uit om jullie straks op onze nieuwe locatie te mogen ontvangen.

Voor, tijdens en na de verhuizing zijn wij nog steeds bereikbaar op Tel. 010 - 281 01 35. Zodra de verhuizing gereed is, zullen wij je daar nader over berichten. Natuurlijk ben je na de verhuizing van harte welkom om onze nieuwe productie afdeling, kantoorruimtes en servicebalie met showroom te komen bezichtigen.  

adresgegevens-locatie-printerpro-rdam
  • Bezoekadres: World Trade Center Rotterdam, Beursplein 37, 3011 AA Rotterdam

Bekijk bezoekadres op Google Maps

  • Leveranciersadres: Meent 130, 3011 JS Rotterdam

Bekijk leveranciersadres op Google Maps