De service van printerpro.nl

Professional Online Printservice

Repro-Rotterdam

Reprografisch servicebedrijf

PrinterPro.nl is de webwinkel van KomPLOT, een reprografisch servicebedrijf dat 27 jaar geleden is opgericht en gelegen in hartje Rotterdam. Omdat er steeds meer vraag kwam naar onze producten zijn we 6 jaar geleden begonnen met de verkoop via internet. Prijzen zoals je mag verwachten in een webshop, maar met de aandacht, kennis en service zoals je die alleen nog vindt bij een speciaalzaak. Een gouden combinatie.

  Digitaal drukwerk Rotterdam

Professioneel in printwerk

Een kundig team, enthousiast en klantvriendelijk met hart voor het bedrijf. Vanaf de eerste dag zijn wij een innovatieve onderneming geweest die altijd een stap verder durft te gaan en dagelijks bezig was en is met het vernieuwen van producten en diensten. Ondanks het feit dat wij ons altijd aan de veranderende markt hebben aangepast zijn onze karakteristieke eigenschappen zoals service, klantgerichtheid en hoge kwaliteit altijd dezelfde gebleven.

snelle levering

Levertijd binnen 1 dag

Met behulp van ons professionele machinepark en gestructureerde manier van werken zijn wij in staat om iedere opdracht binnen 1 dag te leveren. Voor de meeste producten geldt een aanlevertijd van 14.00 uur en voor posters en flyers is dat zelfs 15.00 uur. Wij zorgen ervoor dat je je bestelling de volgende dag al in huis hebt!

  Afhalen printerpro.nl Rotterdam

Afhalen in Rotterdam en Delft

Voor iedereen die niet tot morgen kan wachten is er de gelegenheid om vandaag nog je bestelling bij ons af te halen. Voor de meeste producten geldt een uiterste aanlevertijd van 14.00 uur en voor posters en flyers is dat zelfs 15.00 uur. Plaats je bestelling voor de uiterste aanlevertijd en wij zorgen ervoor dat je je bestelling kan afhalen vanaf 16.30 uur.

Online printen gratis verzending

Gratis proefprint

Een tevreden klant is voor ons iemand die krijgt wat hij of zij verwacht en daarom bieden wij de mogelijkheid om een proefprint aan te vragen. Zo komt u nooit voor verassingen te staan

  online printen met gratis bestandscontrole

Gratis bestandscontrole

Voordat we je print- of drukwerk bestelling in productie nemen worden de door jou aangeleverde bestanden zorgvuldig gecheckt. In veel gevallen kunnen we verkeerd aangeleverde bestanden zelf corrigeren zonder extra kosten. Heb je vragen over het aanleveren van je bestanden kan je altijd contact met ons opnemen voor gratis deskundig en persoonlijk advies.

Online printen gratis verzending

Veilig en vertrouwd verzenden met PostNL

Wij verzenden je bestelling aangetekend met de verzendservice van PostNL. Je krijgt van ons een Track & Trace code zodat je eenvoudig online je pakket kan volgen. 99% van de pakketten worden binnen 1 dag door PostNL bezorgd. Mocht er onverhoopt toch een vertraging optreden dan vinden wij dat onze klanten hier niet de dupe van mogen zijn. Wij geven u de zekerheid: niet op tijd, geld terug.

  online printen met gratis bestandscontrole

Veilig online betalen

Je kan zelf kiezen welke betaalmethode je wenst te gebruiken. Voor elk betaalwijze geldt dat je vetrouwd veilig en gemakkelijk online je bestelling kan afrekenen.

Online printen gratis verzending

Eigen productie

Omdat we alles in eigen huis printen hebben we de volledige controle over de kwaliteit en de levertijd van onze producten.      Dit geeft ons een unieke positie in de markt van het online printen en daar profiteer jij als klant van mee. Wij geven onze klanten namelijk een aantal zekerheden die er voor zorgen dat jij als klant zonder risico gebruik kan maken van de gemakken van het online printen.

  online printen met gratis bestandscontrole

Persoonlijk contact

Persoonlijk contact en aandacht voor onze klanten is voor ons vanzelfsprekend. Wij staan bekend als daadkrachtig en transparant met een duidelijke communicatie, korte lijnen en kunnen snel schakelen. Zo weet iedereen waar hij aan toe is. Wilt u weten wat andere over ons zeggen? Bekijk dan de echte reviews, beoordelingen en ervaringen van onze huidige klanten.

 

klantenserviceklantbeoordelingen