BalanceĀ® The Art of Recycling

Wij zijn bewust van de invloed van onze bedrijfsactiviteiten op het milieu en willen hierin zodanig handelen dat de natuurlijke omgeving ook voor toekomstige generaties behouden en beschikbaar blijft. Wij doen dit onder andere door duurzaamheid steeds verder te integreren in onze bedrijfsprocessen, producten en diensten. 

Daarom hebben we de Balance® Recycled papiersoorten toegevoegd aan ons assortiment. Naast de standaard Recycled 80 grs. die zich kenmerkt door de grijze tint bieden wij nu ook de BalancePure® en BalanceSilk® aan die zich kenmerken door een extreem hoge witheid. De grijze tint die normaliter geassocieerd wordt met gerecycleerd papier behoort vandaag tot het verleden.

De Balance papiersoorten krijgen dankzij voorselectie en sortering van gebruikt papier en verbeterde productieprocessen, een helderwitte uitstraling. De volgende papiersoorten uit de Balance® serie zijn nu beschikbaar op klein formaat printwerk:

BalanceSilk®

Te vinden in onze webshop onder de naam Balance Gesatineerd. Tweezijdig gestreken, hoogwit papier met een mat oppervlak - gemaakt van 60% gerecycleerde en 40% primaire FSC-gecertificeerde vezels. Deze papiersoort is FSC-Mix gecertificeerd. De vezels zijn elementair chloorvrij gebleekt en draagt de kwaliteit het EU Ecolabel. De ideale papiersoort voor jaarverslagen, milieuverslagen, MVO-rapporten, bedrijfsbrochures, productbrochures, direct mails, tijdschriften, folders, magazines, catalogi en meer.

Balance Gesatineerd Certficaten en EcoLabels Papyrus

BalancePure®

Te vinden in onze webshop als Balance Mat. Ongestreken premium gerecycleerd preprint papier, gemaakt van 100% gerecycleerde vezels. Deze papiersoort wordt chloorvrij geproduceerd, is FSC gecertificeerd en draagt het EU Ecolabel. De ideale papiersoort voor alle vormen van bedrijfscommunicatie, handleidingen, persmappen, bijlagen, uitnodigingen, prijslijsten en meer.

 

Balance Mat Certficaten en EcoLabels Papyrus

flyers-printen   Boek printen    Brochure bestellen op gerecycled papier

service printerpro.nlklantbeoordelingen